Meteen naar de inhoud

De woning accepteren

Gefeliciteerd! Via Huiswaarts.nu is u een huurwoning aangeboden. We vragen u via het online acceptatieformulier uw gegevens in te vullen en de benodigde documenten aan te leveren.

Als uw gegevens en documenten gecontroleerd en goedgekeurd zijn, neemt de woonconsulent contact met u op voor het opleveren van de woning en het tekenen van de huurovereenkomst. Als de gegevens niet compleet zijn, dan kunnen we de woning niet aan u toewijzen.

De persoonsgegevens die u invult op het online acceptatieformulier worden overgenomen op de huurovereenkomst. Bij de ondertekening van de huurovereenkomst controleert de woonconsulent uw geldige identiteitsbewijs. Hierbij wordt vergeleken of de persoonsgegevens op de huurovereenkomst overeenkomen met de gegevens op uw identiteitsbewijs. Let dus goed op dat u de juiste gegevens invult!

Vanaf 29 maart 2022 kunt u alle gegevens ook aanleveren via Qii. Meer informatie hierover kunt u ook vinden op huiswaarts.nu. Wat betekent dit voor u? Het online acceptatieformulier vult u wel in maar de documenten levert u aan via Qii.