Veenvesters peilt belangstelling voor jongerenstudio’s

Veenvesters is op zoek naar jongeren die zelfstandig willen gaan wonen, actief een bijdrage willen leveren aan de gemeenschap en willen omzien naar medebewoners. We willen voormalige zorgappartementen aan het Pampagras in Veenendaal transformeren tot studio’s voor jongeren. Maar eerst peilen we de belangstelling.

Veenvesters verwacht 24 studio’s voor jongeren te kunnen realiseren aan het Pampagras. De bewoners krijgen een tijdelijk huurcontract om doorstroming te waarborgen. Zo krijgen steeds weer nieuwe jongeren de kans op woonruimte. En de huurprijs is laag, want van de jonge huurders verwachten we dat zij een actieve bijdrage leveren aan de buurt en aandacht hebben voor medebewoners.

Ideale locatie
De appartementen zijn verdeeld over 3 etages. Per etage zijn er 8 studio’s van zo’n 20 m², 2 douches, 3 toiletten, een gemeenschappelijke woonkamer met grote, uitgebreide keuken en een gemeenschappelijke waskamer met aansluiting voor een wasmachine. De locatie is ideaal, aan de rand van het Veenendaalse centrum, op zo’n twee kilometer van de stations Veenendaal Centrum en Veenendaal-De Klomp en met een bushalte voor de deur.

Meer informatie en een formulier waarmee je je belangstelling kunt aangeven vind je hier.