Post digitaal ontvangen

Hoe werkt dit?

U bepaalt zelf of u post op papier of digitaal ontvangt. Hierboven kunt u rechtstreeks uw code invullen en uw keuze kenbaar maken. Hoe werkt dit?

  1. Is uw e-mailadres bij ons bekend? Dan ontvangt u de documenten voortaan via de mail.
  2. Hebben wij uw e-mailadres niet, maar wilt u de documenten voortaan wel via de mail? Vul dan de unieke tijdelijke code in en geef aan dat u de documenten via de mail wilt ontvangen.
  3. Heeft u geen mailadres? Dan ontvangt u de post per post.

Postverzending en iDEAL-betaalservice via Postex

Veenvesters is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de service voor u te verbeteren en tegelijkertijd milieubewuster te werken. Hierbij vinden wij het belangrijk dat u de post ontvangt, zoals u dat zelf wilt. Digitaal of fysiek, wij leveren maatwerk. Ook krijgt u de gelegenheid om een betaling via iDEAL uit te voeren in een beveiligde omgeving. Met alle betaalgegevens voor u klaargezet, kunt u direct betalen.

We doen dit in nauwe samenwerking met Postex; een  bedrijf dat deze dienstverlening al jaren aanbiedt. Postex hanteert strikte privacy- en veiligheidsvoorwaarden en behandelt uw gegevens zorgvuldig. Postex vraagt nooit om inloggegevens of wachtwoorden. Geef deze ook nooit aan derden! Wilt u meer weten over Postex? Kijk dan op: www.postex.com.