Nieuwsberichten

Eerste Veenvesters-Digidag “bijzonder waardevol”

Een ochtend lang luisteren naar huurders én hen wegwijs maken in de online dienstverlening. Dat was het doel van de ‘Digidag’ die de Veenendaalse woningcorporatie Veenvesters vrijdag 30 september organiseerde. “Bijzonder waardevol”, zegt directeur-bestuurder Trees van Haarst, terugblikkend op de dag.

Elektrische boiler met nachtstroom? Dit gaat er veranderen.

Heeft u een elektrische boiler die 's nachts automatisch oplaadt? Dan wordt uw boiler waarschijnlijk automatisch aangezet door het toonfrequent-signaal (TF- signaal). Vanaf september verdwijnt dit signaal. Uw boiler krijgt dan geen seintje meer om automatisch op te warmen.

De DĀK app: altijd en overal het laatste woningaanbod

Heeft u de nieuwe DĀK app al gedownload? Met deze app kunt u makkelijker op zoek naar een geschikte huurwoning. Ook krijgt u een melding op uw telefoon als er een woning beschikbaar is die aansluit bij uw woonwensen. En u ziet, als dat nodig is, direct welke acties u moet doen.

Activeer zelf uw account in Mijn Veenvesters

In ons klantportaal hebben we een persoonlijke, goed beveiligde omgeving voor u ingericht. Daar kunt u uw gegevens inzien en beheren. U heeft er toegang tot uw contract(en) en uw facturen. U kunt er precies zien waar, wanneer en waarover u contact hebt gehad met Veenvesters. En u kunt er veel zaken zelf regelen. 

Corporaties Foodvalley bouwen tot 2040 ruim 13.000 woningen

De woningcorporaties in de regio Foodvalley willen tot 2040 elk jaar 700 huizen bouwen. In totaal gaat het om 12.000 woningen en 1.200 studenteneenheden. Daarnaast verduurzamen de corporaties duizenden huizen: in 2030 is minimaal 30 procent van de bestaande huurwoningen toekomstklaar geïsoleerd. 

1300 euro energietoeslag: komt u ervoor in aanmerking?

Zoals u vast heeft gemerkt moet iedereen meer betalen voor gas en elektriciteit. Steeds meer mensen hebben moeite om hun energierekening te betalen. De overheid wil deze mensen graag helpen. Daarom krijgt iedereen die er recht op heeft ongeveer 1300 euro. 

Afrekening stook- en servicekosten

Veel huurders bellen ons met vragen over de afrekening stook- en servicekosten. Die vragen kunnen wij helaas niet telefonisch beantwoorden omdat wij daarvoor verschillende zaken moeten uitzoeken. Daarom vragen wij u vriendelijk om uw vragen over de afrekening stook en servicekosten online aan ons te stellen.

Bouw 32 appartementen Veenendaal-Oost van start

De eerste palen voor het nieuwe appartementencomplex op Eiland K in Veenderij, Veenendaal-Oost zitten in de grond. Woningcorporatie Veenvesters en ontwikkelende bouwer Trebbe vierden afgelopen maandag officieel de start van deze bijzondere ontwikkeling.

Nieuwbouwwoningen als bouwpakket uit de fabriek

Als paddenstoelen schieten ze uit de grond: de nieuwe eengezinswoningen die Roosdom Tijhuis in opdracht van Veenvesters bouwt in Veenendaal-Oost. De wanden — compleet met kozijnen en goede isolatie — komen als bouwpakket aan op de bouwplaats en worden daar ‘gemonteerd’ tot nieuwe woningen.

Patrimonium en VWS samen verder als Veenvesters

Vier jaar geleden vierden beide nog het 100-jarig bestaan. Meer dan een eeuw lang opereerden Patrimonium woonservice en de Veenendaalse Woningstichting (VWS) zelfstandig naast elkaar in Veenendaal. Maar op 7 juni gingen ze feestelijk van start als één organisatie: Veenvesters, dé woningcorporatie in Veenendaal.