Nieuwsberichten

Veenvesters viert sleuteloverdracht 71 nieuwe appartementen

Er is een gloednieuw appartementencomplex, met 71 moderne huurappartementen, gerealiseerd dicht bij het centrum van Veenendaal. Op donderdag 20 juni vierden Veenvesters, gemeente Veenendaal en ontwikkelaar KUDO, met een van de nieuwe bewoners, feestelijk de overdracht.

Persbericht Veenvesters Viert Sleuteloverdracht 71 Nieuwe Appartementen

Uniek woonconcept: Jongeren en ouderen helpen elkaar

Meer dan 20 enthousiaste jongeren kwamen samen voor een bijeenkomst van Zorggroep Charim en Veenvesters. Samen werken wij aan een uniek Veens project, waarbij het huren van een voordelige kamer en een paar uur vrijwilligerswerk per week hand in hand gaan. 

Samenjongsamengoud2

Afmelden voor groepsbezichtigingen

Bij het verhuren van woningen houden wij soms groepsbezichtigingen. Krijgt u een uitnodiging en u kunt niet bij de bezichtiging zijn? Laat het ons weten.

Rode kaart

Vergroen jouw buurt met de Groene Buurtbon

Groen is gezellig, gezond en rustgevend. Daarom helpt de Groene Buurtbon mensen in de provincie Utrecht bij het groener maken van hun buurt of wijk. Inwoners van Veenendaal kunnen vanaf nu een Groene Buurtbon van €500 of €1000 aanvragen. Met dit geld kunnen jij en je buren samen een project doen waarmee je jouw buurt groener maakt.

Margaret Polinder Qcqxtbucs9e Unsplash

Prijsstijging stook- en servicekostenafrekeningen

Kort geleden heeft Veenvesters naar een deel van de huurders de stook- en servicekostenafrekeningen over 2023 verstuurd. We merken dat de kosten voor elektra veel vragen oproepen. Lees in dit nieuwsbericht onze toelichting.

Depositphotos 38712409 XL

Waarschuwing training sociale huurwoning

Er is een belangrijke waarschuwing die we met u willen delen. Aedes heeft verschillende signalen ontvangen over de website www.destapnaarhuren.nl. Op deze website wordt tegen betaling van 1500 euro per persoon een cursus aangeboden die belooft cursisten te leren hoe ze binnen enkele maanden een sociale huurwoning kunnen verkrijgen. Er lijkt sprake te zijn van slimme marketing waarbij misbruik wordt gemaakt van de woningnood. Veenvesters raadt u aan om deze training niet te volgen.

Christin Hume Mfb1b1s4smc Unsplash

Veenvesters realiseert 71 nieuwe huurappartementen

Veenvesters heeft dicht bij het centrum van Veenendaal een nieuw appartementencomplex gerealiseerd met 71 huurappartementen. Het gebouw is gelegen aan de Industrielaan ter plaatse van de voormalige garage van Leewis. De verhuur van deze woningen gaat binnenkort van start.

Foto's Nieuwsbrief 1200X600 (8)

Veenvesters constateert onregelmatigheden in facturatie aannemer

Woningcorporatie Veenvesters constateert onregelmatigheden in de facturatie door aannemer de Variabele. Dit bedrijf factureerde de afgelopen jaren meer uren dan daadwerkelijk werden besteed en hogere materiaalkosten dan was afgesproken. Dit gebeurde bij opdrachten voor dagelijks onderhoud, zoals reparaties en lekkages.

Kantoor Veenvesters