€50,- vergoeding voor een regenton

Huurders kunnen nu ook meedoen met de succesvolle Regentonactie van de Gemeente Veenendaal. Heeft u een woning met op de begane grond een tuin? En kunt u een regenton kopen om regenwater op te vangen? Dan ontvangt u van ons een vergoeding van (maximaal) €50,- voor het kopen van de regenton. Dit bedrag ontvangt u van Veenvesters.

En dit allemaal om ons in te zetten voor een duurzamer Veenendaal! Een regenton geeft namelijk veel voordelen. Zo bespaart het veel kraanwater. Zorgt het voor voedzamer water voor de planten, omdat het geen kalk bevat. En stroomt het riool minder snel over als het bijvoorbeeld hard regent. Hoe mooi is dat!

Via de Gemeente Veenendaal kunt u een vulautomaat cadeau krijgen. U kunt de regenton gratis laten plaatsen door een aannemer. Dat is wel zo makkelijk én u weet zeker dat het goed gebeurt. Lees hier hoe u meedoet en wat de voordelen zijn van een regenton in uw tuin.

Zo doet u mee:

  1. Koop een regenton bij de Gamma, Karwei, Praxis, Welkoop of De Wildernis (in de winkel, dus niet online of ergens anders) in Veenendaal
  2. Bewaar de kassabon en maak er een foto (of scan) van
  3. Vraag hier de installatie aan voor de regenton
  4. Is de regenton geplaatst? Maak er een foto van
  5. U kunt daarna via deze link online de vergoeding aanvragen bij Veenvesters

We vergoeden maximaal €50,-. Is uw regenton goedkoper dan €50,-? Dan vergoeden we het bedrag dat u betaald heeft.

Dit project is een initiatief van de Woon Advies Groep (WAG) Duurzaam wonen van Huurdersvereniging Veenvesters (HVVV.nl)