Viering hoogste punt complex Snipstraat

Veenvesters realiseert aan de Industrielaan een prachtig nieuw appartementencomplex. Het complex bestaat uit 71 appartementen. De bouw verloopt voorspoedig. Op dinsdag 28 november vierden Veenvesters, samen met ontwikkelende bouwer KUDO, dat het hoogste punt is bereikt. Trots hesen twee bouwers van KUDO het dak van de lift, daadwerkelijk het hoogste punt van het complex, naar de top. Naar verwachting wordt het project in de zomer van 2024 opgeleverd.

Nadat het dak van de lift op zijn plek was gebracht, bedankten KUDO en Veenvesters de bouwers voor hun inzet en was het tijd voor een welverdiende warme snack.

Trees van Haarst, directeur-bestuurder van Veenvesters: “De 71 appartementen zijn bestemd voor verschillende doelgroepen. De 12 grotere appartementen zijn middeldure huurwoningen en de overige 59 appartementen bieden we aan als sociale huurwoning. Met de bouw van dit complex zijn we weer een stap dichterbij de belofte van de woningcorporaties in de regio Foodvalley om tot 2040 samen zo’n 12.000 woningen toe te voegen.”

Gert Boer, uitvoerder van KUDO: “‘Vijf op een rij!' Vandaag is het hoogste punt bereikt van het 71 appartementen tellende complex aan de Snipstraat, voorheen Industrielaan 2 t/m 10, in Veenendaal. KUDO realiseert hier het vijfde appartementencomplex op rij aan de Industrielaan.”

Over het gebouw
Op de plek waar voorheen garage Leewis stond, verrijst een prachtig appartementencomplex. De woningen zijn genummerd aan de Snipstraat. Het complex bestaat uit 71 appartementen, verdeeld over 5 tot 7 bouwlagen. De appartementen variëren in grootte. Er zijn 4 twee-kamerwoningen en 67 drie-kamerwoningen beschikbaar. De appartementen op de begane grond beschikken over een tuintje. Die op de eerste verdieping aan de westzijde hebben boven de bergingen een fors dakterras. De overige woningen beschikken over een ruim balkon.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over het nieuwbouwproject aan de Snipstraat. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning moet u ingeschreven staan bij Huiswaarts.nu. Op deze website vindt u de vrijgekomen woningen uit de regio en kunt u reageren op de woningen waar u voor in aanmerking komt.